Sherbim Taxi

Big bite u sherben klienteve edhe me shebimin Big Bite Delevery, duke sherbyer ushqim prane shtepise, prane punes apo cilido ambjent tjeter, ne cdo kohe e ne cdo vend. Disponibiliteti 24/7, shpejtesia, dhe korrektesia jane celsi i suksesit tone.